polbiznisz

Seregszemle a politika és a közélet minden rendű-rangú ribancai fölött.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Ki hagy az út szélén?

2013.03.07. 10:25 lato88

Ősi római közmondás, hogy aki "fasiszta" (ez egy balos kifejezés arra, ha az LMP-től jobbra helyezkedik el az értékrended), az eleve csakis gonosz ember lehet. Ha bármi jót is tesz valamikor, azt is csak aljas, gonosz szándékból teheti, vagy a hatalomért, tehát "populizmusból" (ez egy másik balos terminus arra, ha a saját önző lelkükből nézve megmagyarázhatatlannak tartják, hogy egy ember miért segít más embereknek, ha abból nincs haszna; és ami megmagyarázhtatatlan, az gyanús!)

A Népszabadság Online TV-nek éppen nem volt jobb ötlete politikai témában, mint kifektetni egy szerkesztőjüket egy padra a Parlament elé, aki rosszullétet színlel; majd lekamerázni, hogy hány, éppen arra járó képviselő hajlandó megállni segíteni a bajba jutott emberen.

Lényeg a lényeg, csak a jobbikos Bertha Szilvia, és az exjobbikos Lenhardt Balázs állt meg legalább megkérdezni, hogy hívjanak-e orvost. A NolTV meglepően korrektül ki is tette ezt a videót, látták is vagy hatezren, majd jöttek az ős-népszabadságos kommentek, mint például: 

"Egy roma honfitársunkhoz is odamentek volna?"

"Doktor Nolnál jobbikos nem segített volna..."

a legjobb, hogy jobbikos propagandával is megvádolják a Népszabadság Online-t:

"Szánalmas már évek óta azt látni, hogy a NOL nem tudja melyik oldalra álljon (...) Fénykorában - amikor nem moderált ki mindenkit aki nem jobbikos..."

valamint:

"A képviselőnő leadta a drótot a kollégának, aki rögtön emberséges lett."

A baloldali, magát szociálisan érzékenynek mondó ember lelkétől annyira idegen a rászorulók megsegítése, hogy képtelen feldolgozni, hogy valakinek ez belülről fakadó, őszinte cselekedete legyen. Mindenáron magyarázatot keres, ezek közül az egyik az, hogy nem hiszi el, hogy valaki ezt magától megtenné (aki nem olyan szociálisan érzékeny, derék szocialista mint ő);

De még az is irreleváns, ha esetleg az illető magától tenné meg, hiszen a szóban forgó személyek "fasiszták", ezért bármit tesznek, az csak rossz lehet. Mivel ezek fasiszták, Ilyen egyszerű a magyarázat.

A derék népszabós kommentelők szerint rosszabb a jobbikos, aki egy rászoruló emberen segítene, mert jobbikos, és így (biztosan) kirekesztő (lenne), mint a többi képviselő, amelyik egyáltalán nem állna meg senkinek segíteni...

Érdemes picit elgondolkodni, hogy milyen szintű fanatikus elvakultság kell ehhez.

Szólj hozzá!

Címkék: politika jogvédő cigány népszabó

A bejegyzés trackback címe:

https://polbiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr545121058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása