polbiznisz

Seregszemle a politika és a közélet minden rendű-rangú ribancai fölött.

Friss topikok

Utolsó kommentek

"A Szent Korona szlovák szimbólum is"!

2013.03.06. 21:14 lato88

Sok baj van ezekkel a tótokkal. Legfőképpen, hogy ragadós a kezük.

Nem volt országuk, hát loptak maguknak egyet. Nincs hozzá múltjuk, lopnak és költenek hozzá; nincsenek szimbólumaik, lopnak azt is.

De nem érzik magukénak, hiszen tudják jól, hogy nem az övék - sem a hármashalom-kettős kereszt, de legfőképpen a Magyar Szent Korona nem.

Persze kettős identitású (nem magyar-szlovák, hanem szlovák-zsidó), magyarul blogoló barátunk egyből beindult, azt mondta: a Szent Korona szlovák szimbólum is.

Történt ugyanis, hogy az Utazás kiállításon - Budapesten - a szlovákok által ideiglenesen megszállt Felvidéket népszerűsítő egyik standnál a szlovák főnök úgy gondolta, hogy ő márpedig a Magyar(!) Szent Korona másolatát teszi egy hostess-lánykára, mert így bizonyára több magyar fog majd Tótiába látogatni.

Ez nem tetszett az egyik önszerveződő koronaőr-mozgalmista formának, és megkérte a leányzót, hogy legyen szíves levenni azt. Majd, miután a leányzó - főnöke utasítására - nem volt hajlandó megválni fejdíszétől, leverte azt a kishölgy fejéről.

Csehszlovák-zsidó blogger kollégánk erre beindult. Ilyeneket írt le a kis kezével: "A kokik és sallerek országában még mindig nem tanulnak Trianonból." ezután finomabb hangon magyarázza, hogy de hát nekünk közös a történelmünk, mennyi szlovák harcolt és halt meg Hungáriáért. Mi vagyunk a hibásak, hogy kirekesztettük őket. Ezután jön némi holokausztozás is: "a területi dezintegráció (ezzel Trianonra utal...) után a maradék magyar önjelölt légboxolók fejét még mindig szorította a korona, alig várták, hogy hatszázezer magyar zsidónak is leverjék a fejéről az ereklyét.

Aztán azt mondja ez a drága jóember, hogy a szlovák hostesslány a Szent Koronát "udvariasságból vagy kötődésből" viselte a rendezvényen. 

1. Valóban? Ne viselje! Ez egy szakrális szimbólum, amelynek a magyar királyok fején van a helye, nem pedig egy süldő lánykáén. Egy pápai tiarával sem állunk neki bohóckodni, a hétszentségit!

2. De nem "udvariasságból vagy kötődésből" viselte. hanem PÉNZÉRT. Kizárólag azért viselte, mert a Szent Korona szép, nekünk kedves szimbólum, és jobban el lehet vele adni a magyaroknak a szlovákiai utazást. Tudod, amikor sok ropogós szlovák eurót hagysz ott náluk. Szóval, úgy fest, ti tótok, ennyit tudtok: aprópénzre váltani a lopott szimbólumokat. Nagyjából úgy, ahogy a lopott bronzszobrokat a cigányok beadják a MÉH-be.

Egy nő fejéről leverni a fejdíszt - ezt lehet bunkóságnak nevezni. De egy országot húsz fillérér haszonért pofon vágni, aztán csodálkozni a felháborodáson, az tényleg patkányság.

Szólj hozzá!

Címkék: politika zsidó liberális tótok kecskebaszó kurvák és gengszterek

A bejegyzés trackback címe:

https://polbiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr355120501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása