polbiznisz

Seregszemle a politika és a közélet minden rendű-rangú ribancai fölött.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Incredible Hits

2012.11.19. 19:45 lato88



Josh (21), a zenekar frontembere Kaposvárról érkezett; cigijével gesztikulálva, kicsit flegmán mesél az együtteséről:

- Vágod, sokan próbáltak így kategóriába minket, hogy mégis milyen műfajt játszunk, de igazából senkinek sem sikerült így besorolni minket, mer' a mi zenénk teljesen új és egyedi, pedig azér' sokan próbáltak beskatulyázni".
(nem, cimbora, a hatfejű leánytrollt sem érdekli, hogy melyik három legújabb szánalmas new wave stílus keverékéből próbáltok egy trash-pop-indie-rock-punk moslékkal egyedinek tűnni, meg bevágódni a volt osztálytársaitokból álló, nyolcfős közönség előtt a Dobozban.-.-)

 - Egészen friss formáció vagytok. Miben vagytok más, mint a többi zenekar?

 - Vágod, mi nem a tömegigényt szolgáljuk ki. Teljesen új a zenénk, a szövegünk, minden. Nem fekszünk be a mindenféle elvárásoknak, nem megyünk haknizni. Nem hagyjuk, hogy mások mondják meg, milyen zenét játsszunk! (azaz a szomszéd gyereket, DjDockSuckert kérték fel a Pusztaburgaci Virslievő Napokon a gyereksátor szórakoztatására, és nem titeket, mert az ő nagybátyja a volt téeszelnök, és nem a tiétek.)

 - Értem. Mikor várható az első lemezetek?

 - Tervbe' van, tervbe' van... 

 - De mégis, mit üzentek a rajongóitoknak? Biztos hogy izgatottan várják már a lemezt, azért egy ilyen új hang nem mindennapi a zeneiparban.

 - amint sikerült betojástartózni a disznóólat a mamáéknál összerakjuk a pénzt a studiómunkára. Azér' vágod, az nem két fillér, mer' minőségi zenét akarunk felvenni, ahhoz meg azér', vágod, akármilyen technika nem elég.
(bedöglött a Sokol rádió, mi?)

 - Jól van. Egy fényképet még azért lőnék rólatok, olyan impulzívan álltok itt a pultnál.

 - Okés... te haver, figyelj (nem, bazmeg, nem adok.) Gondolom neked ez a munkád, meg minden, sz'al segítettünk ahogy tudtunk, te, nem tudnál behívni egy kevertre? Vágod így azér' a cikk miatt, höhö. 

 - Nem.

 - Jójó csak kérdeztem, na. Figy', akkor ha azér' van valami nagykutya ismerősöd valami kiadónál vagy tévénél, szólj má' az érdekünkben. Tudjuk még, hogy csiszolni kell azér' még a zenén, meg tudunk rajta még azér' finomítani, és akkor azér' elég népszerű lenne. Vagy mondjanak valami irányt, azt megpróbáljuk úgy nyomatni.
(neked nem a Gubacsin lenne a helyed, öcskös?)

 - Természetesen. Na, szevasztok.

 - Szevasz, szevasz.

(a kép az "alter rock band" keresőszavakra az első fekete-fehér találat. Nem, tényleg fogalmam sincs, kik vannak rajta.)

Kapcsolódva a türelmesebbeknek tudom ajánlani Pozsonyi mester hétpercesét.

Szólj hozzá!

Címkék: index rock poén alter zenekar félelem és rettegés

A bejegyzés trackback címe:

https://polbiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr774915291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása