polbiznisz

Seregszemle a politika és a közélet minden rendű-rangú ribancai fölött.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Én ezt nem értem, bazmeg...

2013.02.05. 18:19 lato88

Szabikám, én ezt nem értem, bazmeg. Szóval van az úgy, hogy nem szereti valaki a Vona Gábort, lelke rajta, sokan nem szeretik. Meg van az, hogy azt mondják rá hogy radikális meg szélsőséges, ilyenek.

     De hogy van pofája bárkinek kiállni, és azt hazudni, hogy a Vona azt mondta, hogy minden cigány bűnöző, és hogy a Vona felelős a cigánygyilkosságokért? És ebből olyan pert csinálnak, mintha nem egy hazudozó cigány mondaná a paranoid faszságát, hanem tényleg reális esély lenne rá, hogy ez igy legyen.

     És ez az ostoba cigány, ez, bazmeg, képes belehazudni a kamera arcába már megint, hogy márpedig ez tényleg igy van. Felvesz egy barnamedvére szabott téeszelnök zakót, bezselézi a haját "rajossan", két mondatot nem bir egyben elmondani, de azért, ha megkérdezik, elkamuzza megint.  Fész tu fész, megint. Oda a kamerába, ahol örök bizonyiték lesz arra, hogy hazudott. 

     És ha holnap kitalálja, hogy ürgebőrbe öltözött náczik lopják el a cigányok elől a halakat a Szaharában, akkor megint ilyen pofával odaáll a kamerák elé. És megint elmondja. És megint lesz olyan, aki mondjuk a politikai érdekei által vezérelve végighallgatja, és megpróbálja úgy megvágni, mintha nem épp egy verbális OPNI-beutalót állitana ki magáról a delikvens. 

     Tudod, Szabikám, óvodában is volt egy kissrác, aki váltig állitotta, hogy meg akarják etetni őt a homokozó végében levő dinoszauruszokkal. De azt az óvónéni elhajtotta a francba, hogy jáccálszépendezsőke, nem félórás tényfeltárót csinált belőle minden alkalommal, ahányszor elnyekeregte neki... márpedig Jobbik kontra cigányok ügyben mindig, minden rohadt kereskedelmi médium ezt csinálja.

     Mert Szabikám, az van, hogy az emberek egy része tényleg olyan hülye, hogy elhiszi, hogy vannak dinoszauruszok a homokozó végében, és ha nem háborodik fel gyorsan rajta, akkor holnap a szobájába is betörnek.

Szólj hozzá!

Címkék: index politika jogvédő cigány dopeman bűnöző kurvák és gengszterek

A bejegyzés trackback címe:

https://polbiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr385064394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása