polbiznisz

Seregszemle a politika és a közélet minden rendű-rangú ribancai fölött.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Köszi, DopeMan!

2012.09.03. 15:06 lato88

 

Kedves DopeMan!

Leszögezném, hogy jobboldaliként számos törekvéseddel nem értek egyet.

Ennek ellenére azt gondolom, hogy a közéleti szerepvállalásod hiánypótló!

A te, és Bartos Cs. István kollégád* segítségével sikerült újra hiteltelenné és röhejessé tenni egy - néha akár az életképesség határait is meg-megkarcoló - balos gittegyletet, az Egymillióan a sajtószabadságért elnevezésű facebook-kreálmányt.

Amiből akár - hasonlóan a Szolidaritáshoz** és a többi majomfalkához - lehetett is volna valami tömegeket megmozgató, mennyiségénél (és semmiképpen sem minőségénél) fogva súlyosabb majdnem-civil tényező. Szerencsére a fellépéseddel ezt sikerült megakadályoznod, innentől nektek marad a majomház (azaz az index címlap blogketrece), meg a netes megmondás karcos, sokatláttam-vágomazéletetöcsém hangon.

Szóval a jobboldali, és alapvetően bármilyen normális gondolkodású, jogkövető és dolgozó ember nevében köszönöm, hogy a segítségeddel sikerült távol tartani a hozzád hasonló idióta, egybites parasztokat a valós politikai élettől.

ps. Orbánt mi sem szeretjük, de el se merem képzelni, miféle embereket állíthattok vele szemben, ha te voltál az alternatív államfő-jelölt -.-

 

*mindketten viccesnek szánt bohócok vagytok

**elég pofátlan dolog egy államszocializmussal szemben szerveződött lengyel mozgalom nevét ellopni olyan feketeöves kommunistáknak, mint Kónya elvtárs, aki ugyebár 1987-ben egy moszkvai elit katonai egyetemen tanulta a harcot a náci-fasiszta-tőkés-imperialista-focista hatalmak ellen.

(A bejegyzés apropója, hogy DopeMan újfent jobban tudja, hogy mit kellett volna tennünk az azeri-örmény balhé keretein belül. Én nem tudom, ki mondta ennek a ennek a kis cigány takonymaffiózónak, hogy politikai szerepet kell vállalnia, de elmondhatta volna neki azt is, hogy vagy felvesz egy inget, leveszi a fukszainak legalább egy részét, és leáll ezzel a nyóckeri fröcsögő stílussal, vagy marad ugyanaz, aki volt: egy komolyan vehetetlen, ostoba senki)

 

1 komment

Címkék: cigány liberális dopeman bűnöző kurvák és gengszterek

A bejegyzés trackback címe:

https://polbiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr204749438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása