polbiznisz

Seregszemle a politika és a közélet minden rendű-rangú ribancai fölött.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Azerbajdzsán pénzeli a Jobbikot!

2012.09.05. 14:23 lato88

Legalábbis ezt állítja a magyarországi Örmény Önkormányzat elnöke, maga Pumukli személyesen.

A Hírcsárdához méltó következtetésre jutó Serkisian Szeván (ez meg milyen istenverte név?) kijelentette: bizonyítékai nincsenek, de "minden jel erre mutat".

(Továbbra is azt gondolom, hogy hiba volt kiadni a baltás fickót Azerbajdzsánnak, de azokat is meg tudom érteni, akinek az örmények arcátlanságából lesz lassan rohadtul elege.)

Persze az is megérne egy misét, hogy miféle ország az, ahol egy másik embert álmában, baltával megölő személyből nemzeti hős lehet. 

(És hiába jönnek a liberálisok azzal, hogy "bezzeg ha egy román/cigány/piréz lett volna az áldozat, itt is biztos hős lenne", rohadtul tévednek: a cigánygyilkosságokkal kapcsolatban még a "náci-fasiszta" kuruc.infón sem találni helyeslő cikkeket, de még a kapcsolódó cikkek olvasói hozzászólásaiban is csak nagyon elvétve akad ilyen.)

Bele sem merek gondolni, milyen erkölcse, milyen nemzeti karakterisztikája lehet ezeknek a népeknek. Ahogy a videó alatt a top-kommenter üzeni az azerieknek és az örményeknek egyaránt: "ti vagytok a bizonyíték arra, hogy van lejjebb a Balkánnál. A Kaukázus."

Bréking: Obamának elég kínos lenne, ha kiderülne, hogy a fegyvertelen, támadó szándékot egyáltalán nem mutató bin Ladent egyszerűen kivégeztette - márpedig az akcióban részt vevő egyik katona most megjelent könyvéből ez derül ki. Ha ez bebizonyosodik, akkor - amellett, hogy Amerikának alapból semmi köze az azeri-magyar-örmény konfliktushoz - kénytelen lesz feladni az "erkölcsi magasságait" a derék fekete, amikor moralitásról meg becsületről oktatgat ki minket.

Szólj hozzá!

Címkék: politika kuruc.info azerbajdzsán bűnöző örmény kecskebaszó félelem és rettegés kurvák és gengszterek USÁkok

A bejegyzés trackback címe:

https://polbiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr224756782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása